Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Väriä elämään!

TERVETULOA KUVISLUOKKAAN!

Kuvisluokassa voit harrastaa kuvataidetta oman ajankäytön ja uteliaisuuden mukaan. Tarjoan ajatuksen tai aiheen, joka voi innostaa valmistamaan itsenäisesti oman teoksen tai kokeilla tekemistä lasten kanssa.

Kuvisluokassa esittelen ja kerron erilaisista ideoista, toimintatavoista ja menetelmistä miten itse taiteilijana ratkaisen luovien teosten valmistusta ja jaan osaamistani. Kuvisluokassa pyrin kertomaan asiat niin, että nuoremmatkin harrastajat suoriutuvat itsenäisesti. 

Tunnit ovat esillä tämän sivun Kuvisluokka alaviitteessä, kevät-talvella kolme kuukautta ja syksyllä 2016 taas lisää.

Kuvisluokassa voit saada myös yksilöllistä ohjausta maalaamisen, piirtämisen ja erilaisten kuvataideteosten luomisessa. Jos Sinulla on jokin oma teos työn alla tai keskeneräisenä ja tarvitset neuvoa miten edetä, voit lähettää kuvan teoksestasi meilissä minulle. Annan palautetta sähköpostivastauksena. Lähettämällä kuvan teoksestasi, saat vastausmeilissä neuvoja, arvion ja kritiikkiä Positiivisessa hengessä! ja maksuohjeet palvelulle.
Kuvisluokka tarjoaa myös mahdollisuuden yksilölliseen kurssiin. Voit tehdä ohjatusti oman maalauksen tai piirustuksen samalla periaatteella, annan palautetta kuvan saatuani. Kurssin hinta on 40 euroa ja siihen kuuluu 10 kuvataidepalautetta. Ota rohkeasti yhteyttä! Olen toiminut niin lapsi kuin aikuisryhmissä kuvataiteen opettajana.

Toivon, että viihdyt taiteilijan parissa!

Anitta
anitta.ingamaj@gmail.com