Pro Brush Natural sivellinsaippua

Tärkeä tuote kaikille siveltimien käyttäjille, niin taidemaalareille, ikonimaalareille, kuvatataiteilijoille, harrastajille, kouluille, meikkitaiteilijoille kuin vesipesukäyttöisille kodinkohennus siveltimille!

Pro Brush Natural puhdistussaippuan ajatus lähti siitä, että vuosikymmeniä pesin siveltimet mäntysuovalla, (teollisuuden selluprosessin jälkiylijäämästä valmistetulla tuotteella, joka jätti öljyvärisiveltimet huonokuntoisen koviksi ja harjakset törröttämään. Kalliimpia oravan ja näädänkarvasiveltimiä en tohtinut sillä pestä. Aloin pohtimaan siveltimien puhdistusta ja hoitavuutta, tuleehan niiden kestää useita maalaus- ja pesukertoja.
Olen kehittänyt kotimaisen luontoystävällisen, kestävän kehityksen mukaisen Pro Brush Natural sivellinsaippuan. Se on tarkoitettu etenkin taiteilijan siveltimille, mutta soveltuu kaikille erikoistyöhön tarkoitetuille siveltimille, niin aidoille karvoille kuin synteettisillekin.Valmistan saippuan käsityönä kotimaisista pellava- ja rypsiöljyistä. Lisänä käytän kookosrasvaa tuomaan saippualle kovuutta.Hyvät ainesosat huoltavat ja suojaavat siveltimen karvoja! Saippua soveltuu myös käsien pesuun työskentelyn jälkeen. Saippuaa käyttävät myös meikkitaiteilijat, koska se on luonnonmukainen ja turvallinen pesuaine ihon kanssa kosketuksissa oleville meikkisiveltimille. Saippua on myös hyvä pesuainen kotikeittiön pesualtaiden huoltoon.Pro Brush Natural on Patentti ja rekisterihallituksen rekisteröimä ja saippuaa on myynnissä Taidemaalariliiton materiaalimyynnissä Helsingissä ja Porvoosta sitä voi ostaa Taidetehtaalta Taidehallista. Saippuaa on tilattavissa suoraan minulta tai ostamalla kotisivultani. Olet myös tervetullut ostoksille työhuoneelleni.
Siveltimeni ovat nyt aivan erilaiset kuin aikaisemmin. Öljyväri- ja akryylimaalaukseen käyttämäni sianharjassiveltimet ovat pehmeämpiä, mutta edelleen napakoita ja harjaksien joustavuus on paljon parempi. Siveltimet imevät värinestettä hyvin ja jättävät pitkän maalausjäljen. Taiteilijan työkalut ovat arvoikkaita ja ansaitsevat asiallisen huollon. Suosittelen!.Sivellinsaippua Pro Brush Natural löytyy myös facebookista.